Elérhetőség ellenőrzése:

,,Egy csipetnyi Erdély Miskolctapolca szívében.”

Isten hozta a

Székely Kúriában!


 

A Székely Kúria megálmodásakor egy olyan helyet képzeltünk el, mely egyszerre otthonos és autentikus, mégis bájosan modern.
Azt szerettük volna, ha vendégeink nem csupán finom falatokkal és jóleső pihenéssel gazdagodnak a kúriában töltött idő alatt, hanem maradandó élményekkel térnek haza és – reményink szerint –  újra meg újra vissza látogatnak hozzánk.

A Székely Kúria mégis több mint egy panzió, sokkal inkább egy kis erdélyi fűszer, hagyomány és hangulat, mely ott lüktet minden részletben, a fatányérok mintájában épp úgy, mint a párnák hímzései között.

Szállásunk


Szállásunk 16 különböző méretű és elrendezésű szobával rendelkezik, két különálló épület részben, így egyaránt alkalmas párok, családok vagy baráti társaságok számára. A szobák mindegyike kényelmes ágyakkal, televízióval, hűtőszekrénnyel és légkondicionálóval rendelkezik. Vendégeink számára ingyenes a wifi hozzáférés.

Bővebben

Látnivalók


Töltse aktívan szabadidejét! A Székely Kúriától csak pár száz méterre számos aktív kikpcsolódást biztosító helyet talál. Pihenjen a miskolctapolcai a Barlangfürdőben, kapcsolódjon ki családjával a közeli kalandparkban vagy szerezzen életre szóló élményeket az Avalon Parkban.

Bővebben